Anadolu Sigorta Uçuşum Güvende

YSU 2020 post1

Uçuşum Güvende Sigortası ürünümüz ile tarifeli yurtiçi uçuşlarda veya kalkış ya da varış noktası Türkiye olan tarifeli yurtdışı uçuşlarda, poliçe kapsamına giren 2 saati aşan uçuş gecikmesi ya da uçuşun iptal edilmesi halinde başka hiçbir koşula ya da belgeye gerek olmadan bilet sahibi sigortalımıza anında 500.-TL tazminat ödemesi yapılmaktadır.

Anında tazminat ödemesi parametrik olarak gerçekleştirilmektedir. Uçuş bilgilerini kontrol eden servis sağlayıcısı ile sigortalımızın girmiş olduğu uçuş bilgileri eşleştirilmekte ve risk gerçekleştiğinde sistem otomatik olarak tazminat ödemesi yapmaktadır.

Kategori: 2020

Bepanthol AntiScar Jel

YSU 2020 post2

BepantholAnti-Scar Jel yara görünümünü düzelterek, düzleştirerek ve yumuşatarak, yara izinin görünümünün tedavi edilmesinde kullanılmaktadır. Ürün ile beraber olan masaj topu sayesinde yara izine neden olan fazla kollajen birikimini düzleştirir, içerisindeki silikon jel sayesinde yara izine nemi hapseder. Böylece yara izinin iyileşmesi için gerekli olan nemi sağlayıp, yara izi görümünün azaltılmasına yardımcı olur.

Kategori: 2020

Bio-Oil Cilt Bakım Yağı

YSU 2020 post3

BIO-OIL cilt bakım yağı, yeni formülü sayesinde çatlaklara, cilt lekelerine, yaşlanmaya ve cilt kuruluğuna karşı cilde bakım yapar. Klinik olarak test edilmiş olan formül 8 haftada çatlak görünümünde gözle görülür azalma sağlar.

Kategori: 2020

Bridgestone Turanza T005

YSU 2020 post4

Bridgestone Turanza T005'in deseni ıslak zemin performansını iyileştirecek ve daha fazla lastik ömrü sağlayacak şekilde geliştirilmiştir. Turanza T005'in deseni yüksek yoğunluklu yivli kenarlı kanalcıklarıyla ıslak zeminde mükemmel fren ve üstün viraj performansı sağlarken, yüksek yoğunluklu omuz kanallarıyla da hızlı ve etkin su tahliyesi sağlamaktadır. Turanza T005, kendi ürün grubunda bulunan ana rakiplerinin performanslarına bakılarak kıyaslandığında, sınıfının en iyi ıslak zemin fren mesafesi ve ıslak zemin viraj performansına sahip. Turanza T005 'in rakiplerine göre duruş mesafesi ortalama olarak 2.3 metre daha kısa, neredeyse 1 araba boyu olarak düşünülebilir....

Kategori: 2020

Erikli Mineral Doğal Zengin Mineralli Aromalı Gazlı İçecek

YSU 2020 post5

Maden suyu ferahlığı ve meyvelerin lezzetinin bir araya geldiği Erikli Mineral Doğal Zengin Mineralli Aromalı Gazlı İçecek, 5 farklı çeşidi ile tüketici karşısına çıktı. Limon, Elma, Şeftali&Kayısı, Ahududu çeşitlerinin yanı sıra, şekersiz seçeneği olan Bi' dilim limon ferahlığı çeşidi ile 5 farklı ürün ile raflarda yerini aldı. Özel mavi rengi, premium şişesi ve açılır-kapanır kapağı ile rakiplerinden farklılaşan bir ambalaja sahip.

Kategori: 2020

Gillette Skinguard Sensitive Tıraş Bıçakları ve Makineleri

YSU 2020 post6

Gillette, hassas ciltli erkekler için devrim niteliğinde bir tıraş bıçağı geliştirdi. Özellikle tıraş yüzünden tahriş, batık ve kızarıklık problemi yaşayan erkekler için geliştirilen Skinguard, tıraş bıçakları arasına yerleştirdiği cilt koruyucu Skinguard "tarağı" sayesinde tıraşta sürtünme, basınç ve takılma&çekme gibi etkileri azaltıyor ve boyun gibi en zorlu bölgeler dahil tahrişi engelliyor.

Kategori: 2020

Nescafé 3ü1 Arada ICE

YSU 2020 post7

Hazır karışım kahve ürünler kategorisinde yepyeni bir soluk. Tüketicilerin çok sevdiği Nescafé 3ü1 arada lezzeti artık sıcak yaz günlerinde serinletiyor. Bu serinliği yaşamak için yapılması gereken tek şey kahve karışımını 150 mL soğuk suyla karıştırıp tercihe göre biraz da buz eklemek.

Kategori: 2020