ALGİDA MARAŞ SÜTÜ BOL

Bol sütü ve kaymaklı tadıyla yeni Algida Maraş Usulü Sütübol! 

Uzayan kıvamı ve damaklarda bitmeyen tadı ile halis muhlis dövme dondurma. Üstelik içeriğindeki %80 süt ve süt ürünü ve toplamda 30% keçi sütü ile en fazla süt içeriğine sahip ürün olarak öne çıkmaktadır.

Kategori: 2021

BRIDGESTONE WEATHER CONTROL A005 EVO

bridgestone

Yeni Bridgestone Weather Control A005 EVO, dünya çapında yapılan tüketici araştırmaları sonuçlarına göre geliştirildi. 

Mevsim şartları nasıl olursa olsun sonuna kadar gitmenizi sağlamak için tasarlanan, devrim niteliğindeki yeni Bridgestone Weather Control A005 EVO hem günlük kullanımdaki zorluklarla başa çıkmanız için gereken rahatlığı sunar, hem de her mevsim lastik değiştirme masrafını ortadan kaldırır. Üstün direksiyon hakimiyet hissi sayesinde mevsim koşullarını dert etmeden şehrin dolambaçlı yollarında, otoyolda emniyetli sürüşün keyfini çıkarırsınız.

“Islak Zemin Yol Tutuşunda Sınıfının En İyisidir: Islak zemin yol tutuşu için «A» etiket değerine sahiptir. Geliştirilmiş Kar Performansı sunar ve 3PMSF sertifikasına sahiptir. Uzun Ömürlüdür. Bridgestone yaz lastikleriyle aynı kullanım ömrüne sahiptir.”

Kategori: 2021

CASTROL MAGNATEC STOP-START ve CASTROL MAGNATEC (DUALOCK Teknolojisi)

castrol

Bugün, normal bir sürücü yılda yaklaşık 18.000 kez dur kalk yapıyor. Bu dur kalk sürüşler, aracınızın motoruna yavaş yavaş ve kalıcı hasar veriyor.

Castrol MAGNATEC’in çığır açan eşsiz DUALOCK molekülleri, motorun kritik parçalarına mıknatıs gibi tutunur ve birbirine kenetlenerek aracınızı korur. DUALOCK Moleküller güçlü bir koruma kalkanı oluşturur. Hem motor ısınmasında  hem de dur kalk sürüş anlarında meydana gelen aşınmayı %50 azaltır. Günümüz sürüş koşullarına özel olarak geliştirilmiş benzersiz koruma sağlar .                                                                                                                                                                                                          Yeni nesil start-stop teknolojili motorlar için olan Castrol MAGNATEC STOP-START ürün serisi ise; Castrol’ün en verimli tam sentetik baz yağlarını, patentli DUALOCK molekül teknolojisi ile bir araya getirilerek geliştirilmiştir. Son 10 yılda artan trafik yoğunluğu motorda aşınmaya ve yakıt israfına neden olmaktadır. Bu yüzden, start-stop teknolojili otomobiller dahil olmak üzere hiçbir otomobil yoğun trafikte en iyi performansını gösteremez. 

Dur-kalk sürüş sırasında bile yılda 60 litre yakıt tasarrufu sağlar. Yeni nesil  start-stop motor teknolojisine sahip araçlarda dahi, harekete geçtiğiniz andan itibaren durmaksızın koruma sağlar

Kategori: 2021

FAIRY PLATINUM HIJYEN

fairy

Fairy'nin en iyi formülüne sahip Fairy Platinum Hijyen, sağladığı üstün temizlik ile tüketicilere etkili bir hijyen deneyimi sunar. 

Çamaşır suyu, sirke, limon suyu gibi yardımcı malzemelere olmadan bile zorlu bulaşıklarda istenilen üstün temizliğe ulaşılmasını sağlar.

Kategori: 2021

LIPTON SADE YEŞIL ÇAY

Lipton Yesil

Yenileyici, canlandırıcı ve kalorisiz özelliklerinden dolayı çok sevilen Lipton Yeşil Çay ailesini, yepyeni bir teknoloji geliştirerek %100 Türk Yeşil Çayı  kullanarak yeniledi. 

Karadeniz'in uzun süre güneşle yıkanmış tarlalarından toplanan çay yaprakları, şimdi günün her anında zarflı paketleriyle yanında.

Kategori: 2021

LIPTON YELLOW LABEL DEMLIK SÜZEN POŞET ÇAY

LiptonLipton'un klasiği Lipton Yellow Label baştan aşağı yenilendi.

Yenilenen harmanıyla demi yerinde ve  yumuşak içimli. Yeni harmanındaki dengeli karışım ve yakmadan kurutulan kaliteli çay yaprakları sayesinde acılaşmıyor. 

Tamamen geri dönüştürülebilir yeni premium ambalajıyla hem çevre dostu, hem de premium bir çay keyfi sunuyor. 

Kategori: 2021

PHARMATON ESSENTIALS

pharmatonPhamaton Essential serisi beslenme referans değerlerine en yakın ürün olarak gözlenmektedir. Vitamin ve mineral eksikliği, dengesiz beslenme, düşük performans için günlük kullanıma uygundur.

Pharmaton Essential Serisi içerisinde bulunan Women, Men ve Daily ürünlerinde 12 vitamin (Vitamin A -Beta Karoten- , Vitamin C, Vitamin E, , Vitamin B3, Vitamin B5, Biotin, Vitamin B6, Folik Asit, Vitamin B12, Vitamin B1, Vitamin B2, Vitamin D)  ve 6 mineral  (Magnezyum, Demir, Selenyum, Çinko, Manganez, Bakır) bulunmaktadır. 

Pharmaton Essential Daily; içeriğinde öne çıkan Vitamin B kompleks ve Çinko ile günlük temel besin ihtiyacına destek olur, gün boyu ihtiyaç duyulan fiziksel ve zihinsel enerji oluşumuna katkıda bulunur. Bağışıklığı destekler. Herkesin günlük kullanımına uygundur.

Pharmaton Essential Women; içeriğinde öne çıkan biyotin, demir ve çinko ile günlük temel besin ihtiyaçlarına ve enerji oluşumuna katkıda bulunur. Bağışıklığı destekler. Sağlıklı saç, tırnak ve cilt oluşumunun korunmasına yardımcı olur. Kadınların günlük kullanımına uygundur.

Pharmaton Essential Men; içeriğinde öne çıkan magnezyum, vitamin D  ve çinko ile günlük temel besin ihtiyaçlarına ve enerji oluşumuna katkıda bulunur. Bağışıklığı destekler. Kas fonksiyonlarının korunmasına yardımcı olur.

Kategori: 2021

  • 1
  • 2