Philips Airfryer 7000 XXL

PhilipsAirfryer7000XXLHD988090

Philips'in en geniş Airfryer’ı olan Philips Airfryer XXL 8.3 litre kapasiteye sahip. Rapid CombiAir Teknolojisi sayesinde, ayarlanabilir 3 farklı hava akımı var; kullanıcı düşük, yüksek ve dinamik hava akımından yemeğe uygun olanı seçebiliyor ve bu sayede yemekler içi yumuşak, dışı tam istenilen kıvamda çıtır olarak pişiyor.
7000 XXL'in NutriU uygulaması ve uzaktan bağlantısı ile üründe bulunan otomatik pişirme programları her yeni yazılım güncellemesi ile artıyor (şu anda sayısı 90). Uygulamanın uzaktan bağlantısı sayesinde, telefondan tek tuşla pişirme süresi takip edilebiliyor, ayarlanabiliyor ya da pişirme işlemi tamamlandıktan sonra sıcak tutma moduna alınabiliyor.
Airfryer geleneksel fırınlara kıyasla 1,5 kat daha hızlı yemek pişiriyor, A sınıfı fırınlara kıyasla %70'e kadar enerji tasarrufu sağlıyor.
Rezistans tasarımı sayesinde Airfryer’ın rezistansı tek hamlede silinerek temizlenebiliyor ve gıda termometresi hariç çıkarılabilen tüm parçalar bulaşık makinesinde yıkanabiliyor.

Yılın Seçilmiş Ürünü Logosu, Sia Insight tarafından yapılan anketlerde 4000 bağımsız tüketiciye sorulan sorular çerçevesinde belirlenen ve Yılın Seçilmiş Ürünü olmaya hak kazanan ürüne verilmektedir.

Kategori: 2024

Etiketler: Philips Airfryer 7000 XXL